Udobno i bezbedno stanovanje je osnov za srećno i zadovoljno stanovništvo

Za udobno moderno stanovanje više nisu dovoljni zidovi, struja i voda. Savremeni stambeni objekti podrazumevaju mnogo više komunikacione i sigurnosne standarde. Sva rešenja koja čine jednu modernu zgradu – od parking sistema, preko kućne automatike, pa sve do interfona i video-nadzora, nalaze se u našoj ponudi.

Zahvaljujući širokopojasno Internetu i mreži mobilne telefonije, sistemi za kućnu automatizaciju omogućuju da se s bilo koje lokacije uključi osvetljenje i tako stvori utisak da nekoga ima kod kuće. Moguće je daljinski aktivirati grejanje, klimatizaciju, pa i pojedinačne kućne aparate. Ovi sistemi se lako integrišu sa sistemima video nadzora, protivprovalnim sistemima i sistemima za dojavu požara i detekciju curenja gasa, pa zajedno sa interfonskim sistemima čine objedinjeno rešenje za bezbednost i ekonomičnost doma.

Takođe nudimo i sisteme za efikasno upravljanje parkiranjem i sisteme za upravljanje ključevima, koji su od posebnog značaja za stambene objekte s velikim brojem stanara, kao što su velike zgrade i apartmanski kompleksi.