Da vam ključevi svih prostorija budu sigurni i na jednom mestu

Sistemi za čuvanje ključeva omogućuju potpunu kontrolu pristupa, nadzor i kreiranje baze zapisa o upotrebi ključeva. Prednosti ovakvih sistema su brza identifikacija korisnika kod koga se trenutno nalazi svaki ključ, i samim time visok nivo sigurnosti, uz smanjenje troškova zbog izgubljenih ključeva.

Kompanije i organizacije koje u svakodnevnom poslu koriste veliki broj ključeva, raspoloživih širem krugu korisnika, imaju potrebu za kontrolom upotrebe tih ključeva. Sistemi za čuvanje ključeva se koriste za čuvanje ključeva najrazličitijih namena, a zasnovani su na inteligentnim rešenjima koja odlikuje visok stepen pouzdanosti. Takođe, iskustvo pokazuje da korisnici mnogo brže vraćaju ključeve kada znaju da postoji nadzor nad njihovom upotrebom.

Bez neovlašćenog uzimanja i zloupotreba

Sistemi za čuvanje ključeva su zasnovani na posebnim privescima koji mogu da detektuju prisustvo ili odsustvo ključa, a u zavisnosti od podešavanja sistema mogu i da zaključaju ključ na koji korisnik nema pravo i tako spreče njegovo neovlašćeno uzimanje. Ključevi su opremljeni inteligentnom elektronskom kukicom na osnovu koje ih sistem razlikuje, a sistem prikazuje korisniku na koje ključeve ima pravo.

Po želji klijenta trake za kačenje mogu da stoje otvorene na zidu radi bolje preglednosti ili da budu zatvorene unutar ojačanih ormarića za dodatnu zaštitu. Ormarići za čuvanje mogu da prime hiljade ključeva, opremljeni su tastaturom za unos PIN koda, alarmom i displejem za prikaz podataka o tome ko je i kada uzeo ili vratio koji ključ.

Poseban softver nadgleda više ormarića istovremeno, pružajući punu kontrolu i upravljanje nad korišćenjem ključeva. Sistemi za čuvanje ključeva su fleksibilni i lako se mogu proširiti kako obim posla i potrebe klijenta budu rasli.