Postavite udoban i bezbedan boravak zaposlenih i gostiju u vašim objektima na prvo mesto

U ponudi imamo sisteme koji će omogućiti besprekorno funkcionisanje i najsloženijeg poslovnog objekta, vodeći računa i o jednostavnosti upotrebe instaliranih rešenja i efikasnom održavanju. Obezbeđujemo pasivnu i aktivnu mrežnu opremu, telefonske sisteme, monitore, pametne table za prezentacije uz kablove, nosače i svu prateću opremu, kao i kompletna rešenja za audio-vizuelne konferencije, kojima se povećava efikasnost poslovanja i štede resursi kompanije.

Parking sistemi vode računa o upravljanju parkiranjem kompanijskih i privatnih vozila zaposlenih, dok sistemi za kontrolu pristupa određuju ko i u koje vreme ima pristup određenim prostorijama. Sistemi za evidenciju radnog vremena upravljaju radom zaposlenih precizno i nepristrasno, beležeći redovne i vanredne dolaske i odlaske, a ove podatke koriste HR službe za određivanje tačne visine zarade za svaki mesec.

Budući da računi za električnu energiju, grejanje i klimatizaciju predstavljaju veliku stavku u mesečnom poslovanju jedne kompanije, nudimo Building Management sisteme koji efikasno upravljaju potrošnjom ovih dobara.

Za bezbednost zaposlenih su zaduženi protivpožarni sistemi i sistemi za detekciju gasa, dok poseban značaj za bezbednost imovine van radnog vremena (noću i neradnim danima) imaju protivprovalni sistemi i rešenja za video nadzor koja se nalaze u našem portfoliju.