Potpuna zaštita otvorenih prostora za maksimalnu bezbjednost

Sistemi perimetarske zaštite obezbeđuju otvorene prostore od posebnog značaja od neovlašćenog upada, podrazumijevajući zaštitu određenog definisanog prostora, ograničenog spoljnom ogradom (kao kod zatvora, utvrđenja, aerodroma i sl.) od neovlašćenog ulaska ili izlaska, i zasnovani su na detekciji prisustva i kretanja ljudi unutar čuvanog prostora. U našoj ponudi su vidljive i nevidljive zaštitne ograde, kapije, koridori, kao i zaštita brisanih prostora zasnovana na vrhunskim mikrotalasnim i IC detektorima i senzorskim kablovima najboljih američkih proizvođača.

Ovi sistemi su namijenjeni prostorima na kojima postoji opasnost od terorističkog delovanja, krađa, vandalizma, ilegalne imigracije i drugih neželjenih aktivnosti, i koriste se za zaštitu aerodroma, energetskih postrojenja, skladišta lakozapaljivih i eksplozivnih materijala, vojnih i policijskih objekata, graničnih prijelaza, ali i VIP rezidencija, luka i skladišta, tržnih centara i maloprodajnih objekata. Sistemi za perimetarsku zaštitu se uspešno dopunjuju sa protivprovalnim sistemima, sistemima video nadzora i drugim bezbjednosnim sistemima, integrišući se u jedinstven sistem zaštite prostora oko objekta i prostora u objektu.

Precizna detekcija za pouzdanu i potpunu zaštitu

U našoj ponudi se nalaze vrhunska rešenja za perimetarsku zaštitu, koja uključuju inteligentne ograde koje precizno detektuju mjesto upada, ne reagujući na ambijentalne promene poput vetra, kiše ili automobilskog saobraćaja.

Tu su i nevidljivi sistemi zaštite, zasnovani na senzorskim kablovima dugim više stotina metara koji se ukopavaju ispod betona, asfalta ili travnjaka, stvarajući virtuelnu ogradu oko čuvanog objekta, kao i mikrotalasni, infracrveni i kombinovani senzori za rad u svim klimatskim uslovima. Svi senzori se povezuju u jedinstven sistem pomoću centralnog softvera za nadzor i po želji klijenta integrišu sa svim ostalim sistemima tehničke zaštite.