Ko Smo Mi

Savremeno poslovno okruženje zahteva pouzdanog strateškog partnera koji će učiniti poslovanje bezbednim, temeljnim, a samim tim i uspešnim. Kompanija Sat Experts je specijalizovana za distribuciju, instalaciju, projektovanje, konsalting i održavanje sistema tehničke zaštite koja uspešno posluje preko 12 godina.Including “BRKO” :))

Kompanija se razvijala od implementatora klasičnih sistema zaštite do sistem integratora svih sistema tehničke zaštite i bezbednosti, te je kreirala jedinstveno rešenje koje u sebi integriše širok spektar različitih sistema i proizvoda. Dragoceno iskustvo i profesionalnost koju kompanija poseduje, izdvojilo je Sat Experts kao regionalnog lidera koji u svojim referencama nosi preko 7.000 zadovoljnih klijenata. Sat Experts pruža širok spektar rešenja koji garantuju uspeh.

Neoborivi stepen sigurnosti koji Sat Experts obezbjeđuje svojim klijentima prepoznat je od strane najreprezentativnijih institucija i projekata širom zemlje, kao što su državne i finansijske institucije, tržni centri, poslovni i sportski objekti širom Bosne i Hercegovine. U poslednjih 25 godina, kompanija Sat Expertsstekla je poverenje poslovnih partnera svojom profesionalnošću i poslovnom etikom, kao i primenom najnovijih svetskih dostignuća i najviših standarda u poslovanju.

25
Godina Iskustva
700+
Referenci
30+
PROIZVOĐAČA OPREME
19+
PROIZVODA
13+
RJEŠENJA
100%
ZADOVOLJNIH KLIJENATA

HISTORIJA KOMPANIJE SAT EXPERTS

Uz duzno postovanje Sat Experts vec duzi niz godina ispunjava svaki klijentov zahtjev

Od osnivanja 28. decembra 1990. godine, Koving je svoje poslovanje bazirao na najsavremenijim tehnologijama i rešenjima.Kompanija se razvila od implementatora klasičnih sistema zaštite 90-ih godina do sistem integratora svih sistema tehničke zaštite i bezbednosti i kreirala jedinstveno rešenje koje u sebi integriše širok spektar različitih sistema i proizvoda. U svom daljem razvoju Koving je vremenom prerastao u sistem integratora sa širokim portfoliom proizvoda i usluga iz oblasti tehničke zaštite i telekomunikacija, a potom se oformio kao firma za poslovna rešenja koja klijentima obezbeđuje integrisane poslovne procese uz podršku.Tehnološki razvoj na globalnom nivou u proteklih dvadeset godina učinio je dostupnim mnoga rešenja iz domena bezbednosnih, telekomunikacionih i audio-vizuelnih sistema. Kako bi zadržala izgrađen imidž i poziciju lidera na tržištu, kompanija konstantno ide u korak sa inovacijama, koristi prednosti novih tehnologija i posluje u skladu s najvišim međunarodnim standardima.Danas se Koving izdvaja posvećenošću svakom klijentu i metodološkim pristupom u razvijanju poslovnih rešenja.

Nasi Klijenti

Nasi klijenti koji se ponose nasim uslugama su