Sistemi koji brinu o bezbednosti kupaca, osoblja i robe, ali i o vašem biznisu

Rešenja koja su među najvažnijim za vlasnike i zakupce maloprodajnih objekata su EAS sistemi za sprečavanje neovlašćenog iznošenja robe iz objekata, čime se snižavaju potencijalni gubici od ukradenih artikala. Kombinacija sistema za video nadzor i sistema za zaštitu od požara garantuje bezbednost posetilaca i osoblja, a ako tome dodate sisteme za zaštitu elektronskih uređaja i protiv-provalne sisteme, uspešno ćete povećati i bezbednost robe u vašim maloprodajnim objektima.

Tube sistemi su odlično rešenje za transport gotovog novca i važnih dokumenata između kasira i blagajne, bez rizika od presretanja vrednosnih pošiljki. Za kontrolu pristupa osoblja magacinu, kancelarijama i drugim prostorijama zaduženi su elektronski sistemi za kontrolu pristupa, dok turniket sistemi efikasno kontrolišu i upravljaju kretanjem posetilaca unutar objekta.

Ako rukovodite većim maloprodajnim objektom ili tržnim centrom za vas imamo i rešenja za kontrolu parkinga, upravljanje redovima (na kasama, šalterima i sl.) i automatsko brojanje posetilaca, koji omogućuju efikasnije poslovanje i veće zadovoljstvo kupaca. Da biste im pružili i dodatno zadovoljstvo tokom posete vašim objektima tu su i audio-vizuelna rešenja za direktno obraćanje kupcima posredstvom velikih ekrana, sistema ozvučenja i elektronskih displeja sa cenama.

Za efikasno upravljanje grejanjem, ventilacijom i klimatizacijom maloprodajnih objekata zaduženi su Building Management sistemi, koji se takođe nalaze u našem portfoliju.