Steknite detaljan uvid u kretanja ljudi i robe unutar vaših objekata

Kontrola pristupa obezbjeđuje autorizovan pristup u kompletne objekte, važne prostorije unutar tih objekata, kao i odvajanje pojedinih segmenata poslovnih procesa, uz korišćenje beskontaktnih, kontaktnih (smartcard) ili biometrijskih čitača.

Kroz integraciju sa sistemima za video nadzor, protivprovalnim i ostalim sistemima zaštite dobija se pouzdan sistem koji pruža punu kontrolu nad svim kretanjima u nadgledanom objektu.

Kompletna kontrola za potpunu sigurnost

Rješenja za kontrolu pristupa koja nudimo su zasnovana na IP tehnologiji, koja obezbjeđuje efikasno lokalno i daljinsko upravljanje, kao i integraciju sa sistemima fizičko-tehničkog obezbeđenja, ali i drugim sistemima, kao što su oni za evidenciju radnog vremena ili parking sistemi.

Na taj način se postiže sinergetski efekat i povećava vrednost celokupnog sistema za nadzor i upravljanje. Pored kontrole pristupa unutar zatvorenih objekata, u ponudi imamo i rješenja za kontrolu pristupa koja pouzdano rade u svim klimatskim uslovima.

I prevencija i kontrola u isto vreme

Kontrola pristupa je važan deo sistema tehničkog obezbeđenja, koji ne služi samo za prevenciju incidenata (provala, krađa i sl.), već i kao mehanizam kojim se kontrolišu svakodnevne aktivnosti zaposlenih, kako bi se ostvarila puna kontrola i povećala produktivnost.

Nudimo vam širok portfolio kompletnih rešenja najboljih svetskih proizvođača, koji uključuje smartcard, beskontaktne ili biometrijske čitače, kablovsko i bežično povezivanje vrata i električnih i baterijski napajanih brava, a obezbeđujemo i identifikacione elemente, elemente za povezivanje, kontrolere i nadzorni softver. Kao i svaka kompanija koja nudi kompletna rešenja po principu „ključ u ruke“, obezbeđujemo i instalaciju navedenih sistema, kao i njihovu integraciju sa drugim sigurnosnim sistemima.