Zaokružena zaštita ljudi, objekata i robe za neometano poslovanje u svim delatnostima

Raznovrsnost objekata za industrijsku proizvodnju zahteva posebnu pažnju sistem integratora. Ova veoma kompleksna tržišna niša zato zahteva i raznovrsna rešenja. Zahvaljujući sistemima koje isporučujemo, a koji su prilagođeni industrijskim postrojenjima i zgradama, ceo proces je znatno olakšan, uz veliku uštedu ljudskih i novčanih resursa.

Rešenja za kontrolu pristupa efikasno i precizno dodeljuju prava pristupa zaposlenima, određujući ko i kada ima pristup određenim prostorijama ili delovima industrijskog objekta. Sistemi za evidenciju radnog vremena upravljaju radom zaposlenih precizno i bez pristrasnosti, beležeći kada je ko došao na posao, u koliko sati je otišao, kolike je pauze pravio tokom radnog vremena i koliko često je izlazio s posla. Svi ovi podaci se automatski slivaju ka obračunskim službama koje tako nepogrešivo i bez prigovora mogu brzo i lako da odrede visinu zarade za svaki mesec.

Za komunikaciju unutar industrijskih postrojenja i zgrada veoma je važna kvalitetna mrežna oprema, kao i telefonski sistemi, a i jedno i drugo su važan deo našeg portfolija. Sistemi za zaštitu od požara i detekciju curenja gasa su u uskoj su vezi sa Public Address sistemom kojim se preko digitalnog javnog ozvučenja šalju obaveštenja radnicima pri nastanku eventualnih incidentnih situacija. To garantuje brzu reakciju i pravovremenu evakuaciju. I na kraju, za obezbeđenje od zlonamernih aktivnosti nudimo sisteme za video nadzor i protivprovalne sisteme za industrijske objekte.