Obezbijedite maksimalnu udobnost i sigurnost lične imovine gostiju

Upotreba savremenih hotelskih brava sa karticama za pristup sobama obezbjeđuje maksimalni nivo sigurnosti lične imovine gostiju i pojednostavljuje njihov boravak u hotelu, čineći ga udobnijim. Inteligentne elektronske hotelske brave vrhunskog dizajna, koje odgovaraju najvišim sigurnosnim standardima, kreirane su namjenski za laku integraciju u postojeće hotelske sisteme. Rade sa čitačima koji podržavaju različite tehnologije identifikacije kartica (magnetna, smart, RFiD), i omogućavaju uvođenje univerzalne kartice, koju gosti i zaposleni upotrebljavaju za sve potrebe identifikacije.

Jednostavnost upotrebe na prvom mestu

Svaki gost pri dolasku dobija na recepciji individualnu kodiranu karticu, sa definisanim periodom boravka u hotelu. Kartica za pristup sobama je jednostavna za korišćenje, a uz upotrebu RFID tehnologije može se upotrebljavati bez vađenja iz novčanika ili torbice u kojoj je gost nosi.

U ponudi imamo i brave opremljene najnovijim tehnologijama, kao što je NFC (Near Field Communication), koje omogućavaju identifikaciju putem mobilnih uređaja, ulazak u sobu bez prijavljivanja na recepciji, kao i plaćanje sadržaja unutar hotela putem mobilnog uređaja opremljenog NFC tehnologijom.

Inovative Allure vingCard elektronske brave poseduju interaktivni panel preko koga gosti mogu da naznače da žele privatnost (“ne uznemiravaj”) ili da traže spremanje sobe, a LED svetlo na panelu u hodniku upozorava osoblje hotela o trenutnoj zauzetosti sobe, tako da se uznemiravanje gostiju svodi na minimum. Modularni koncept ovog rešenja ima i opcije za pametne panele pored vrata na kojima može da se pojavljuje logo hotela, broj sobe ili obaveštenje za gosta da su vrata otključana.