Unapredite uslugu u vašim objektima i podignite zadovoljstvo korisnika na novi nivo

Mi obezbeđujemo rješenja koja zadovoljavaju zahtjeve i najizbirljivijih gostiju i korisnika hotelskih usluga, čime se značajno podiže i efikasnost poslovanja hotelskog objekta. Korisnici mogu da računaju na pouzdan telefonski sistem, različita audio-video rešenja, te efikasne sisteme za zaključavanje soba, upravljanje sefovima i mini-bar ponudom, uz obezbeđen pouzdan pristup internetu.

Hotelski sistemi značajno pomažu i kod evidencije troškova gosta i ubrzavaju izdavanje računa, a za efikasnije poslovanje hotela tu su i sistemi rezervacija, sistemi za čuvanje ključeva, različiti sistemi zaštite, te kompletna Building Management rješenja za efikasnije upravljanje grejanjem, ventilacijom i klimatizacijom.

Kod projektovanja tehničke opreme hotela treba imati na umu da skoro 70% prihoda hoteli generišu od korporativnih gostiju, pa opremanje adekvatnim tehničkim uređajima direktno povećava konkurentnost kod platežno najsposobnijih gostiju.

Pored gostiju, organizatori konferencija u hotelskim salama imaju visoka očekivanja. Od sistema za obaveštavanje putem adekvatno razmeštenih LCD ekrana, preko audio-video sistema za efikasno vođenje događaja, uz simultani prevod na jedan ili više jezika, telefonskog sistema i velikih ekrana za pristup informacijama (Internetu i TV programu), do sistema za beskontaktni pristup salama – i organizatori i njihovi gosti očekuju da im je sve to na raspolaganju i besprekorno funkcioniše.

Podjednako je važno da se gosti osećaju bezbedno, čemu doprinose sistem za video nadzor, sistem interfona, kao i rešenja za sprečavanje provale, dojavu požara i detekciju gasa.